November 14, 2019

Përfaqësues të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në ekspozitën me piktura të punuara nga fëmijët e spektrit autik i realizuar në ambientet e Komisionerit për Mbrojtjen nga diskriminimi.

Në datën 14.11.2019,  përfaqësues të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në ekspozitën me piktura të punuara nga fëmijët e spektrit autik i realizuar […]
November 14, 2019

Prefektja e Qarkut Tiranë ishte e ftuar në veprimtarinë e organizuar tek Muzeu Historik Kombëtar nga Organizata Kombëtare për Dëshmorët e LANÇ dhe Dëshmorët e tjerë të Atdheut.

  Në vijim të aktiviteteve në përkujtim të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, Prefektja e Qarkut Tiranë ditën e sotme ishte e ftuar në veprimtarinë e […]
November 17, 2019

Prefektja e Qarkut Tiranë mori pjesë në ceremonine e zhvilluar për pervjetorin e 75-vjetorit të Çlirimit të Tiranës. Ceremonia u organizua nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Tiranë.

    Sot, më datë 17 Nëntor 2019 , Prefektja e Qarkut Tiranë, Zj . Jahollari, mori pjesë në ceremonine e zhvilluar për pervjetorin e 75-vjetorit […]
November 20, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në “Analizën e 100 ditëve të para në Bashkinë Kamëz” të organizuar nga kryetari i bashkisë Z.Rakip Suli në bashkëpunim me stafin e tij.

Sot, më datë 20.11.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në “Analizën e 100 ditëve të para në Bashkinë Kamëz” të organizuar nga kryetari […]