December 14, 2017

Takim me përfaqesuesit e Ambasadës Turke në Shqipëri, për ndarjen e ndihmave në zonat e prekura nga përmbytja.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me Forcat e Armatosura të Shqipërisë dhe me mbështetjen e Ambasadës Turke me ndihma ushqimore, ka zhvilluar një […]
December 15, 2017

Vazhdon shpërndarja e ndihmave nga Bashkia Tiranë në Njësinë Administrative Baldushk

 
December 25, 2017

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë Shpërndan Ndihma për familjet e përmbytura në fshatin Breg-Shkozë.

Në datën 21.12.2017, përfaqësuesit e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, kanë vazhduar të shpërndajnë pako me ndihma ushqimore për familjet e prekura nga përmbytjet në […]
December 26, 2017

Prefektja e Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari Shpërndan Ndihma për Fëmijët me Aftësi të Kufizuara

Në datën 25.12.2017 ora 10.30 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, në ambientet e shkollës 9- vjeçare “Avni Rustemi” ka shpërndarë 160 pako me ndihma ushqimore me […]