August 13, 2018

Sot u inspektuan nga afër punimet për sistemimin e shtratit të Përroit të Limuthit

Me datë 13.08.2018 u inspektuan nga afër punimet për sistemimin e shtratit të Përroit të Limuthit. Si rezultat i një koordinimi të mirë nga Institucioni i […]
August 28, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari organizoi takimin me znj. Xhea Germajsi Drejtoreshën Teknike e UKT Tiranë

Më datë 28.08.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari organizoi takimin me znj. Xhea Germajsi Drejtoreshën Teknike e UKT Tiranë. U diskutua në lidhje me mbledhjen […]
August 28, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin me z. Sokol Demailaj Drejtorin e Agjencisë së Trajtimit të Pronave

Sot më datë 28.08.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takimin me z. Sokol Demailaj Drejtorin e Agjencisë së Trajtimit të Pronave. Në këtë takim […]
August 29, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari organizoi takimin me z. Ndricim Bytyci përfaqësues i Ministrisë Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari më datë 29.08.2018 organizoi takimin me z. Ndricim Bytyci përfaqësues i Ministrisë Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Në këtë takim u […]