January 25, 2022

Takim monitorimi dhe sensibilizues me Bashkinë Kavajë e Bashkinë Rrogozhinë

    Referuar Urdhrit 561- Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit COVID-19 për punonjësit e administratës publike, supermarketeve dhe qendrave tregtare”, Prefekti i Qarkut […]
February 1, 2022

Analiza vjetore e veprimtarisë së Drejtorisë Vendore e Policisë Tiranë për vitin 2021

  Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro, në analizën vjetore të vitit 2021 mbi punën, arritjet, problemet dhe kryesisht në drejtim të rritjes së performancës së […]
February 1, 2022

Takim konsultues në lidhje me sfidat që na presin dhe përgatitjet për sezonin turistik 2022

  Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me Ministren e Turizmit dhe Mjedist znj. Mirela Kumbaro dhe Kryetaren e Bashkisë Durrës znj. Emiriana […]
February 2, 2022

Analiza vjetore e punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë

  Prefekti i Qarkut Tirane, z. Afrim Qëndro mori pjesë në analizën vjetore të punës së Drejtorisë Vendore për Kufirin dhe Migracionin Tiranë.Rezultatet e arritura për […]