August 1, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Me datë 01.08.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë. Në këtë mbledhje u morën gjithsej 10 vendime […]
August 2, 2018

Takim me Sekretarin e Përgjithshëm te Ministrisë së Brendshme, z. Dritan Palnikaj për probleme të rikonstruksionit të ndertesës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë

Takim me Sekretarin e Përgjithshëm te Ministrisë së Brendshme, z. Dritan Palnikaj për probleme të rikonstruksionit të ndertesës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë
August 2, 2018

Sot u zhvillua takimi ndërinstitucional pranë Ministrisë së Mbrojtjes në lidhje me vënien në gadishmëri të institucioneve për marrjen e masave parandaluese

Me datë 02.08.2018 u zhvillua takimi ndërinstitucional pranë Ministrisë së Mbrojtjes, me pjesëmarrjen e shefit të Shtabit të Përgjithshëm, Z. Kollçaku; Drejtorin e Përgjithshëm të Emergjencave […]
August 3, 2018

Takim i zhvilluar në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë me drejtorët e Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës

Sot në datën 03.08.2018 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi me drejtorët e Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës . Ky takim u […]