April 18, 2019

Sot, më datë 18.04.2019, u zhvillua takim me temë “Diskutim mbi kufirin e ndarjes administrative ndërmjet Bashkisë Tiranë dhe Bashkisë Vorë“

Sot më datë 18.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me temë: “Diskutim mbi kufirin e ndarjes administrative ndërmjet Bashkisë Tiranë dhe […]
April 19, 2019

Sot, më datë 19.04.2019, u zhvillua takim me Organizatën Kombëtare të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut

Sot, më datë 19.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim Organizatën Kombëtare të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të […]
April 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtoreshën e kabinetit të Ministrisë së Mbrojtjes, zj.Belioza Çoku

Sot më datë 23.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim drejtoreshën e kabinetit të Ministrisë së Mbrojtjes zj.Belioza Çoku. Në këtë takim […]
April 25, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me përfaqësues të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Sot më datë 25.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me përfaqësues të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural me në krye […]