October 31, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Workshopin Kombëtar për Strategjinë e Financimit të Ujit që u organizua nga Ministria e Jashtme në bashkëpunim me Agjensinë e Menaxhimit të Burimeve Ujore dhe Bashkimin Europian.

Sot, më datë 31.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari mori pjesë në Workshopin Kombëtar për Strategjinë e Financimit të Ujit që u organizua nga Ministria […]
November 1, 2019

Pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua takimi i përbashkët për përkujtimin e 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë në kuadër të 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë.

Sot, më datë 1.11.2019 pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u organizua takimi i përbashkët me përfaqësues të Bashkisë Tiranë, Organizatës Kombëtare për Dëshmorët e […]
November 4, 2019

Prefektja e Qarkut Tirane mori pjesë në festën kombetare te Forcave të Armatosura të Republikës së Italisë

Me datë  04.11.2019, Prefektja e Qarkut Tirane, znj.Jahollari mori pjesë  në festën kombetare te Forcave të Armatosura të Republikës së Italisë, e cila u zhvillua pranë  […]
November 12, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me nënkryetarët e Bashkisë Kamëz dhe Bashkisë Kavajë.

Sot, në datë 12.11.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi një takim me nënkryetarët e Bashkisë Kamëz dhe Bashkisë Kavajë. Në këtë takim u […]