April 28, 2022

Shërbimet ofrohen online

      Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me drejtues të pushtetit vendor në bashkitë e qarkut Tiranë diskutuan sot për kapërcimin […]
May 9, 2022

Takim koordinues për trajtimin e çështjeve të ndryshme që lidhen me mbarëvajtjen e sezonit turistik.

    Prefekti i Qarkut Tiranë së bashku me drejtuesit e pushtetit vendor në Kavajë e Rrogozhinë dhe përfaqësuesit e disa institucioneve të tjera qëndrore zhvilloi […]