January 7, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me Drejtoreshën e Shoqatës për Autonomi Vendore

Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën e Shoqatës për Autonomi Vendore znj.Adelina Farrici në lidhje me hartimin e një pyetësori […]
January 14, 2020

Prefektit i Qarkut Tiranë priti në takim kryetarin e Zyrës Vendore të Avokaturës së Shtetit, në lidhje me çështjet gjyqësore në proces

    Më  datë 14.01.2020  Prefektit  i Qarkut Tiranë Zj Suzana Jahollari priti në takim z.Edmond Vorpsi, Kryetar i Zyrës Vendore të Avokaturës së  Shtetit , […]
January 14, 2020

sektori i Emergjencave Civile pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, priti në takim përfaqësuesim e UN OCHA si dhe përfaqësuesin e Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile.

Sot, më datë 14.01.2020 sektori i  Emergjencave Civile pranë Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, priti në takim z.Trund HUSBY përfaqësues i UN OCHA si dhe […]
January 15, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim pune me kryetarin e Bashkisë Kamëz në lidhje me ecurinë e punës për menaxhimin e situatës pas tërmetit të datës 26.11.2019.

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari  zhvilloi një takim pune me kryetarin e Bashkisë Kamëz z.Rakip Suli në lidhje me ecurinë e punës për menaxhimin e […]