March 8, 2018

Mblidhet Tryeza Teknike

Në datë 01.03.2018 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u mbajt takimi me anëtarët e Tryezës Teknike, Zyrës së Koordinatorit Kombëtar, Kundër Trafikimit të Personave […]
March 13, 2018

Zhvillohet takimi mes Prefektes znj.Jahollari dhe Ambasadorit të Turqisë në Shqipëri z.Murat Ahmet Yörük

Sot me datë 12/03/2018 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi mes Prefektes znj.Jahollari dhe Ambasadorit të Turqisë në Shqipëri z.Murat Ahmet Yörük. […]
March 13, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me UNIONIN e biznesit të zonës industriale

Sot më datë 13/03/2018 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me UNIONIN e biznesit të zonës industriale. Të përfaqësuar Nga kryetari z.Arti Elezaj Dhe […]
March 19, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor i Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Sot më datë 16/03/2018 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor i Vlerësimit të Titujve të Pronësisë. U morën ne shqyrtim 16 dosje administrative […]