November 6, 2020

Sot më datë 03.11.2020, Prefekti I Qarkut Tiranë, Zj.Suzana Jahollari, zhvilloi mbledhjen e radhës së Task Forcës anti COVID-19 në Qark.

  Sot më datë 03.11.2020, Prefekti I Qarkut Tiranë, Zj.Suzana Jahollari, zhvilloi mbledhjen e radhës së Task Forcës anti COVID-19  në Qark,në zbatim të vendimit Nr.15, […]
December 9, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë z. Toni Gogu priti sot në një takim përfaqësues të bashkive të qarkut, në kuadër të ndjekjes së ndarjes së çmimeve të Edicionit të IV-rt të Konkursit të Praktikave më të Mira për qeverisjen vendore.

  Prefekti i Qarkut Tiranë z. Toni Gogu priti sot në një takim përfaqësues të bashkive të qarkut, në kuadër të ndjekjes së ndarjes së çmimeve […]
December 10, 2020

Prefekti i qarkut Tiranë mbledh drejtuesit e ZVA-ve; Procesi mësimor vazhdon normalisht përpos sfidës së pandemisë.

  Prefekti i qarkut Tiranë mbledh drejtuesit e ZVA-ve; Procesi mësimor vazhdon normalisht përpos sfidës së pandemisë. Prefekti i qarkut Tiranë z. Toni Gogu ka thirur […]
March 5, 2021

Analiza vjetore, Gogu: Vit i vështirë, vendosëm prioritet rindërtimin, emergjencat dhe ‘luftën’ ANTI-COVID

Në institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua sot analiza vjetore e punës së institucionit, ku te pranishëm ishin zv.Ministri i brendshëm z. Julian Hodaj […]