June 23, 2020

Sot më datë 09.06.2020 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i radhës i Task-Forcës Vendore në nivel qarku, për bashkëpunim dhe koordinim, me administratorët e Bashkise Tirane që mbulojnë territoret e zonave me risk, në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike.

  Sot më datë 09.06.2020 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi i radhës i Task-Forcës Vendore në nivel qarku, për […]
June 23, 2020

Në vijim të intensifikimit të takimeve me strukturat e njësive vendore dhe qendrore përgjegjëse për zbatimin e planit të veprimit te luftës kundër kultivimit të te bimëve narkotike, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi takim në Bashkinë Vorë me Kryetarin e Bashkisë, përfaqësues të Bashkisë Vorë, komisariatit të policisë Vorë, Policisë së Shtetit, strukturat e shërbimit pyjor dhe të bujqësisë si edhe OSHEE, dega Vorë.

  Në vijim të intensifikimit të takimeve me strukturat e njësive vendore dhe qendrore përgjegjëse për zbatimin e planit të veprimit te luftës kundër kultivimit të […]
June 23, 2020

Në datë 15.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, Z. Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës së grupit të monitorimit dhe kontrollit Taske Force për garantimin e zbatimit të protokolleve të sigurisë në subjektet e lejuara të ushtrojnë aktivitetin për periudhën e epidemisë së shkaktuar nga COVID-19

  Në datë 15.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, Z. Jahollari zhvilloi mbledhjen e rradhës së  grupit të monitorimit dhe kontrollit  Taske Force për garantimin e zbatimit […]
June 23, 2020

Sot më datë 17.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Mjedisit, Tiranë z. Flamur Kapllani

  Sot më datë 17.06.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Mjedisit, Tiranë z. Flamur Kapllani. Në […]