January 20, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë së Bregdetit pranë Ministrisë së Turizmit, me qëllim pasqyrimin e situatës aktuale të personave të prekur nga termeti që vazhdojnë të jenë ende të strehuar në Hotele.

Sot, më datë 20.01.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari  zhvilloi një takim me drejtorin e  Përgjithshëm të Agjencisë së Bregdetit pranë Ministrisë së Turizmit z.Ledion […]
January 21, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me ish-punonjësit e Komisionit Vendore të Verifikimit të Titujve të Pronësisë për zbatimin e vendimit nr.3, datë 24.12.2019 të Komisionit Qeveritar të Tokës .

Më datë 21.01.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me ish-punonjësit e Komisionit Vendore të Verifikimit të Titujve të Pronësisë  për zbatimin e vendimit nr.3, datë […]
January 28, 2020

Institucioni i Prefektit të Qarkut zhvilloi analizën vjetore të punëve të bëra për vitin 2019 si dhe objektivave të reja për vitin 2020.

Sot, më datë 28.01.2020 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë me në krye Znj.Suzana Jahollari zhvilloi analizën vjetore të punëve të bëra për vitin 2019 si […]
February 5, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhviilloi nje takim me Kryetarin e Bashkisë së Peqinit dhe nënprefektin e Prefekturës Elbasan për Bashkinë e Peqin.

Sot, më datë 05.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari zhviilloi nje takim me Kryetarin e Bashkisë së Peqinit dhe nënprefektin e Prefekturës  Elbasan për […]