March 4, 2020

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloj një takim pranë ambienteve të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës me drejtorët rajonal

Sot, më datë 04.03.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloj një takim pranë ambienteve të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, me drejtorët rajonal, ku ishin të […]
March 4, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takim me z.Rikard Luka, ekspert për Qarkun Tiranë i Projektit Bashki të Forta.

Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me z.Rikard Luka, ekspert për Qarkun Tiranë i Projektit Bashki të Forta. Bashki të Forta (BtF), është […]
June 23, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim përfaqësues të organizatës jo fitimprurëse “Për Fëmijët e Ushtarakëve dhe Policëve të rënë në krye të detyrës”

  Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim përfaqësues të organizatës jo fitimprurëse “Për Fëmijët e Ushtarakëve dhe Policëve të rënë në krye të […]
June 23, 2020

Sot më datë 11.03.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me perfaqesuesin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor , Njesia Vendore Tirane, dr. Gimjan Dokle

  Sot më datë 11.03.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takim me perfaqesuesin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor , Njesia Vendore Tirane, dr. […]