December 3, 2017

Rimblidhet Komisioni i Planifikimit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për fazën e dytë të situatës së emergjencës

Me porosi te Prefektes Znj.Suzana Jahollari. Rimblidhet KPECQ në Prefekturën e Qarkut Tiranë për fazën e dytë të Emergjencave Civile. Informacion për situatën në terren dhe […]
December 11, 2017

U zhvillua mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen.

Sot në datën 07.12.2017 në orën 13:00 u zhvillua në sallën e mbledhjeve të Prefekturës së Qarkut Tiranë, mbledhja e Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – […]
December 14, 2017

Shpërndarja e ndihmave të dhuruara nga Policia Vendore Tiranë në zonat e prekura në Bashkinë Kamëz

Në Bashkinë Kamëz, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari, në bashkëpunim me pushtetin vendor, vijon takimet për planin e investimeve për parandalim dhe ndarjen e ndihmave […]
December 14, 2017

Masa konkrete për prevenimin e përmbytjeve në Bashkinë Vorë.

Sot me datë 18.12.2017 në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua takimi me qëllim zgjidhjen e përhershme të  problematikës së tombinove në […]