November 22, 2018

U zhvillua mbledhja e Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Më datë 22.11.2018 u zhvillua nën drejtimin e Prefektes, znj. Jahollari, mbledhja e Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë. U shqyrtuan 12 dosje për […]
November 27, 2018

Më datë 27.11.2018 u zhvillua mbledhja e Këshillit të Basenit Ishëm-Erzen nën drejtimin e Prefektes znj. Suzana Jahollari

Më datë 27.11.2018 u zhvillua mbledhja e Këshillit të Basenit  Ishëm-Erzen nën drejtimin e Prefektes znj. Suzana Jahollari. U prezantua nga perfaqësuesja e zyrës së Agjensisë […]
November 27, 2018

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi një takim me drejtues të institucioneve të vetëqeverisjes vendore, degëve territoriale në Qarkun e Tiranës dhe përfaqësues të Drejtorisë së Arkivës Shtetërore Vendore

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, organizoi një takim me drejtues të institucioneve të vetëqeverisjes vendore, degëve territoriale në Qarkun e Tiranës dhe përfaqësues të Drejtorisë […]
December 4, 2018

Sot më datë 04.12.2018, ora 13.00, u zhvillua seanca e fundit e mbledhjes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm-Erzen

Sot më datë 04.12.2018 ora 13.00 u zhvillua seanca e fundit e mbledhjes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm-Erzen me rendin e ditës me tematikë mbi […]