February 28, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me sekretarin e Keshillit Bashkiak Tiranë

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me sekretarin e Keshillit Bashkiak Tiranë z.Behar Zeneli. Në këtë takim znj.Jahollari theksoi rendësinë e bashkepunimit ndërinstitucional […]
February 28, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në zyrë Nënprefektin e Ishujve të Jonit

    Sot, më datë 28.02.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në zyrë Nënprefektin e Ishujve të Jonit z.Kostantinos Zormpas, bashkëpunëtorin e tij z.Ioannis […]
March 2, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me drejtorin e Drejtorisë së Arkivave shtetërore Vendore

Sot, më datë 02.03.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me drejtorin e Drejtorisë së Arkivave shtetërore Vendore z.Pashk Alia si dhe me […]
March 3, 2020

U zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore, për sensibilizimin në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike.

Sot, më datë 03.03.2020 u zhvillua takimi i Task-Forcës Vendore, për sensibilizimin në lidhje me parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale të kultivimit të bimëve narkotike. […]