March 7, 2018

Vizita zyrtare e Prefektit të Qarkut Tiranë në Romë

Takim me Presidenten e Fondacionit Maruzza, Znj. Elena Castelli, dhe stafin e saj Znj.Giovanna Abbiati Fogliati dhe Patrizia Vitale. Romë, me datë 28.02.2018 në Work-Shop ku […]
March 7, 2018

Takime me personalitete të fushës së sigurisë shëndetësore

  Me datë 28.02.2018 u zhvilluan disa takime me personalitete të fushës së sigurisë shëndetësore, me Znj. Marie-Charlotte, Bouësseau “Adviser at the Department of Service Delivery […]
March 7, 2018

Prefekti Qarkut Tirane Znj.Jahollari zhvilloi një takim me Znj. Anila Bitri

Me datë 27.02.2018 Prefekti Qarkut Tirane Znj.Jahollari zhvilloi një takim me Znj. Anila Bitri, Ambasadori i Shqipërisë në Itali. Në takim u bisedua mbi problematikat e […]
March 7, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari u takua me Prefektin e Romës – Znj. Paola Basilone

Me datë 01.03.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Jahollari u takua me Prefektin e Romës – Znj. Paola Basilone, një grua me një karrierë të pasur në […]