July 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës rreth masave që do të merren në lidhje me situatën e një masivi shkëmbor në Njësinë Administrative Kërrabë

Sot, më datë 23.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile, Z. Erindi […]
July 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Protokollit të Bashkisë Tiranë, z. Valter Gjoni

Sot, më datë 24.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim Drejtorin e Protokollit të Bashkisë Tiranë, Z. Valter Gjoni. Në këtë takim […]
July 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës me Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile, z. Erind Bejko

Sot, më datë 24.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin e rradhës me Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile, Z. […]
July 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim përfaqësuesin e firmës private të ndërtimit Salillari, z. Ermal Salillari

Pas konstatimit të problematikës së bllokimit të kanalit kullues që derdhej në zonën e bregdetit i cili ndodhet midis Hotel Grint dhe lokal Kelvin si dhe […]