July 15, 2020

Sot më datë 15.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim në kuadër të udhëzimit 310 datë 01.04.2019 i Ministrit të Brendshme “Për marrjen e masave ndaj subjekteve që gjenerojnë zhurmë tej normave të lejuara në qendrat urbane dhe në zonat turistike e bregdetare”.

  Sot më datë 15.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim në kuadër të udhëzimit 310 datë 01.04.2019 i Ministrit të Brendshme “Për […]
July 29, 2020

Sot më datë 28.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi nje diskutim me përgjegjësin e sektorit juridik në Agjencinë e Menaxhimit të Burimeve Ujore në Kryeministri z.Parid Sinella.

  Sot më datë 28.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi nje diskutim me përgjegjësin e sektorit juridik në Agjencinë e Menaxhimit të Burimeve Ujore […]
July 29, 2020

Sot më datë 29.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural z.Enea Hoti dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Politikave të Bujqësisë, Sigurisë Ushqimore dhe Zhvillimit Rural z.Irfan Tarelli.

  Sot më datë 29.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural z.Enea Hoti […]
August 6, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e zyres Agjencisë Burimeve Ujore Ishëm-Erzen-Mat znj.Anastasi Meçe

  Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e zyres  Agjencisë  Burimeve Ujore  Ishëm-Erzen-Mat znj.Anastasi Meçe, për  zbatimin e disa ndryshimeve ligjore të […]