March 25, 2022

Vëzhguan nga afër disa kantiere të investimeve që po bëhen në kuadër të rindërtimit

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qendro së bashku me kryebashkiakun e ri të Vorës, Blerim Shera, vëzhguan sot nga afër edhe disa kantiere […]
March 30, 2022

Takim mbi masat emergjente për situatën e zjarreve në Qarku Tiranë

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, organizoi një takim me Drejtorin dhe nëndrejtorin e Policisë Vendore Tiranë, drejtorin e Shërbimit Zjarrfikës të Bashkisë […]
April 5, 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e rizgjedhur të Bashkisë Rrogozhinë z.Edison Memolla

      Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro prezantoi sot kryetarin e rizgjedhur të Bashkisë Rrogozhinë z.Edison Memolla i cili vazhdon ushtrimin e mandatit […]
April 6, 2022

Masat Mbrojtëse dhe Parandaluese për Emergjencat nga Zjarret

    Me urdhër të Prefektit të Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro, në ambientet e Komisariatit Nr.6 të Policisë (Kombinat), u organizua një takim ndërinstitucional në […]