June 27, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e zgjeruar e Task Forcës Qëndrore

Më datë 27.06.2018 Prefekti Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari, mori pjesë në mbledhjen e zgjeruar e Task Forcës Qëndrore me urdhër të Kryeministrit nr.228 datë 01.12.2017. Kjo […]
June 27, 2018

Sot u zhvillua mbledhja e Komisionit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për një problematikë të rënduar në një pallat 8 katësh në të cilin janë përmbytur 2 kate nëntoke

Sot më datë 27.06.2018 u zhvillua mbledhja e Komisionit të Emergjencave Civile të Qarkut Tiranë për një problematikë të rënduar në një pallat 8 katësh të […]
June 29, 2018

Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

Me datë 29.06.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen me Komisionin Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë.Në këtë mbledhje, u morën gjithësej 13 vendime, nga të […]
July 2, 2018

Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me Zj. Majlinda Bozgo e sekretariatit teknik të tokave

Takim me Zj. Majlinda Bozgo e sekretariatit teknik të tokave. U diskutuan problematikat dhe ecuria e komisionit vendor të vlerësimit të titujve të pronësisë. Brenda muajit […]