December 23, 2021

Adresa ime

    Në kuadër të fushatës për vetëdeklarimin e adresave që ka ndërmarrë Ministria e Brendshme me projektin “Bashki të Forta”, Prefekti i Qarkut Tiranë Z. […]
December 24, 2021

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Kavajë, Buxheti 2022

  Prefekti i Qarkut Tiranë, Z. Afrim Qendro, në kuadër të reflektimit të konkluzioneve të seancave dëgjimore dhe konsultative, me qëllim miratimin e projekt-buxhetit për vitin […]
December 29, 2021

Masat e shtuara për të evituar situatat emergjente

  Prefekti i Qarkut Tiranë, z. Afrim Qëndro, thërriti në një takim pune drejtuesit e institucioneve kryesore të Qarkut, në lidhje me masat e shtuara për […]
January 12, 2022

Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro, takim pune dhe bashkëbisedimi me organizatat dhe shoqatat e veteranëve.

    Sot më datën 11 Janar 2022, në ambientet e “Hotel Tirana”, Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro, zhvilloi një takim të veçantë pune dhe […]