July 31, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, Znj. Gerta Lubonja

Sot, më datë 31.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjensisë së Menaxhimit të Burimeve Ujore, Znj. Gerta […]
August 2, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Z. Eridjan Salianji, jurist në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve

Sot, më datë 02.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Z. Eridjan Salianji, jurist në Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve. Në këtë takim […]
August 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Autoritetit Kombëtarë të Ushqimit

Sot, më datë 19.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtorin e Drejtorisë Rajonale të Autoritetit Kombëtarë të Ushqimit, Z. Sefer Sefa. […]
August 20, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Kryetarin e Këshillit Bashkiak Kamëz dhe Sekretaren e Këshillit Bashkiak

Sot, më datë 20.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Kryetarin e Këshillit Bashkiak Kamëz, Z.Hysen Koldashi dhe Sekretaren e Këshillit Bashkiak […]