August 22, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me inspektoret dhe Drejtorin Rajonal të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Sot, më datë 22.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një  takim me inspektoret dhe Drejtorin Rajonal të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Në këtë […]
August 28, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi analizën 5 mujore të Drejtorisë së Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë

  Sot, më datë 28.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi analizën 5 mujore të Drejtorisë së Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të […]
August 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim drejtorin rajonal të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Sot, më datë 29.08.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari priti në takim drejtorin rajonal të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit në Ministrinë e Bujqësisë […]
September 6, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një takim me znj. Valentina Leka, Drejtoresha Rajonale e Arsimit Parauniversitar me qendër në Durrës.

Sot, më datë 06.09.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me znj. Valentina Leka, Drejtoresha Rajonale e Arsimit Parauniversitar me qendër në […]