July 15, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj

Sot, më datë 15.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në mbledhjen e organizuar nga ministri i Brendshëm, z. Sandër Lleshaj, ku ishin […]
July 16, 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë ishte pjesë e takmit që u organizua në Ministrinë e Mbrojtjes nën drejtimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Emergjencave Civile, z. Haki Çako

Sot, më datë 16.07.2019, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, me përfaqësues Klajdi Nikolla, shef i Emergjencave Civile, Agim Alimadhi dhe Fatos Veliu, specialistë të sektorit […]
July 23, 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin që u organizua në ambjentet e Hotel “Xheko Imperial” në kuadër të programit “Për sistemin e Komandimit të incidentit/Qendrat Operacionale të Emergjencave”

Sot, më datë 23.07.2019, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, me perfaqësues Klajdi Nikolla, shef i Emergjencave Civile, Agim Alimadhi dhe Fatos Veliu specialistë të sektorit […]
July 23, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile në Bashkinë Tiranë, z. Erind Bejko

Sot, më datë 23.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Njësive Administrative dhe Emergjencave Civile, në Bashkinë Tiranë, […]