May 27, 2019

Nënprefekti për Vorën, Kavajën dhe Rrogozhinën organizoi takim në kuadër të zbatimit të detyrimeve ligjore për luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit

Në datë 27.05.2019, Nënprefekti për Vorën, Kavajën dhe Rrogozhinën, organizoi një takim në Bashkinë  Vorë, me përfaqësues nga Komisariati i Policisë Vorë, përfaqësues të Drejtorisë së […]
May 29, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës

Sot, më datë 29.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, bëri një vizitë në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës ku u mirëprit nga Konsulli i […]
May 30, 2019

U organizua takimi i radhës në Kavajë në lidhje me intesifikimin e marrjes së masave në zbatim të planit të veprimit kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabisit 2017-2020

Më datë 30.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit të Qarkut Tiranë pwr Kavajwn, Rrogozhinwn dhe Vorwn,u organizua takimi i radhës në Kavajë, me përfaqësues nga Bashkia Kavajw […]
June 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj

Sot më datë 05.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj. […]