February 2, 2022

Takim i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë, mbi marrjen e masave parandaluse dhe mbrojtëse

  Takim i Komisionit të Mbrojtjes Civile të Qarkut Tiranë, mbi marrjen e masave parandaluese dhe mbrojtëse, për përballimin e situatave emergjente në periudhën Dimër – […]
February 3, 2022

Takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe drejtuesit e ASHK-ve dhe të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave

  Në zbatim të Ligjit Nr.20/2020, Prefekti I Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi një takim pune me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave dhe […]
February 7, 2022

Në zbatimit të Planit të Veprimit kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabisit 2021-2022.

  Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro ,në cilësinë e Kryetarit mblodhi TASK-FORCËN VENDORE të Qarkut Tiranë në zbatimit të Planit të Veprimit kundër Kultivimit […]
February 18, 2022

Mbledhja e radhës së KBU-së Erzen

  Sot në datë 17.02.2022 Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, në cilesinë e Kryetarit, thirri organizimin mbledhjes së radhës së KBU-së Erzen, me tematikë […]