July 23, 2018

Pranë ambienteve të insitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi në lidhje me shqetsimet dhe problematikat e qytetarëve në Qëndrat Shëndetësore në këtë sezon veror

Sot më datë 23.07.2018 pranë ambienteve të insitucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi në lidhje me shqetësimet dhe problematikat e qytetarëve në Qëndrat […]
July 23, 2018

Në zbatim të detyrave të lëna nga Komisioni i Emergjencave Civile i Qarkut Tiranë vazhdon puna për pastrimin e kanaleve pergjatë autostradës Tiranë Durrës nga Kompania private GECI

Në zbatim të detyrave të lëna nga Komisioni i Emergjencave Civile i Qarkut Tiranë vazhdon puna për pastrimin e kanaleve pergjatë autostradës Tiranë Durrës nga Kompania […]
July 25, 2018

Sot në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi me z. Erion Koka Drejtori Rajonal i Autoritetit Rrugor Shqiptar

Më datë 25.07.2018 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi me z. Erion Koka Drejtori Rajonal i Autoritetit Rrugor Shqiptar. U diskutua për […]
July 26, 2018

Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen me grupin e Auditimit nga Ministria e Brendshme

Sot më 26.07.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi mbledhjen me grupin e Auditimit nga Ministria e Brendshme. Morën pjesë edhe përgjegjësitë e sektorëve […]