April 6, 2022

Takim sensibilizuese kundër kultivimit të kanabisit

  Në kuadër të takimeve sensibilizuese kundër kultivimit të kanabisit, Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro së bashku me drejtuesit e Policisë së Shtetit, u […]
April 15, 2022

Takimi mbi sigurinë, monitorimin, projektimin, investimin dhe pasaportën e çdo dige në Qarkun e Tiranës

    Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi takimin mbi sigurinë, monitorimin, projektimin, investimin dhe pasaportën e çdo dige në Qarkun e Tiranës.Takimi u […]
April 20, 2022

Takim me operatorët turistikë

        Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro së bashku me Ministren e Turizmit dhe Mjedisit, Znj. Mirela Kumbaro dhe kryebashkiakët e Durrësit e […]
April 26, 2022

Në kuadrin e marrjes së masave paraprake për menaxhimin e situatave të zjarreve

    Prefekti i Qarkut Tiranë z.Afrim Qëndro mori pjesë në takimin e organizuar me drejtuesit kryesorë të Shërbimit të Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimit të […]