February 7, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhje me drejtorët e Zyrave Vendore Arsimore të Qarkut Tiranë.

Më datë 07.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari zhvilloi mbledhje me drejtorët e Zyrave Vendore Arsimore të Qarkut Tiranë ku ishin të pranishëm drejtoresha e […]
February 18, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministri i Financave dhe Ekonomisë lidhur me nje nga prioritetet kryesore të qeverisë që duke filluar nga 1 janari i vitit 2020, shërbimet për qytetarët të jenë online.

Ditën e martë, më datë 18.02.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministri i Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila […]
February 21, 2020

Në kuadër të marrjes së masave për çeljen e sezonit turistik 2020 u organizua një aksion pastrimi në zonën e plazhit i njohur si rreth rrotullimi Golem.

Në kuadër të marrjes së masave për çeljen e sezonit turistik 2020 u organizua një aksion pastrimi në zonën e plazhit i njohur si rreth rrotullimi […]
February 21, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në zyrë Kryetarin e Bashkisë Vorë.

Sot, më datë 21.02.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në zyrë Kryetarin e  Bashkisë Vorë në detyrë z.Hekuran Ibrahimaj. Znj.Jahollari uroi kryetarin për detyrën […]