July 1, 2020

Sot më datë 01.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një diskutim me Drejtorin e Përgjithshëm të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Z. Dritan Agolli.

  Sot më datë 01.07.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një diskutim me Drejtorin e Përgjithshëm të Fondit Shqiptar të Zhvillimit, Z. Dritan Agolli, […]
July 6, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari shoqeroi Ministrin e Brendshëm z.Sandër Lleshaj ne inspektimin e përfundimit të punimeve të rikonstruksionit të godinës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë.

  Prefekti i Qarkut Tiranë znj.Suzana Jahollari shoqeroi  Ministrin e Brendshëm z.Sandër Lleshaj ne inspektimin e përfundimit të punimeve të rikonstruksionit të godinës së Institucionit të […]
July 8, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë, në datë 07.07.2020, zhvilloi takimin e rradhës së Task Forcës vendore anti COVID-19.

  Prefekti i Qarkut Tiranë, në datë 07.07.2020, zhvilloi takimin e rradhës së Task Forcës vendore anti COVID-19. Nisur nga nevoja emergjente për koordinimi dhe bashkëpunim, […]
July 15, 2020

Sot më datë 13.07.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takim me drejtorin juridik të Bashkisë Kamëz z.Sokol Dine.

  Sot më datë 13.07.2020 Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari zhvilloi takim me drejtorin juridik të Bashkisë Kamëz z.Sokol Dine. Në këtë takim u […]