May 15, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa

Sot më datë 15.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Administratorin e Njësisë Administrative Farkë, z. Ardian Tufa. Në këtë takim u […]
May 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim 12 Prefektët e Qarqeve të Republikës së Shqipërisë

Sot, më datë 17.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim 12 Prefektët e Qarqeve të Republikës së Shqipërisë në kuadër të shkëmbimit […]
May 21, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë

Sot, më datë 21.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Kryetarin e Shoqatës Kombëtare të Ushtarakëve në Rezervë, Kolonel (R) Thoma Konduri, […]
May 23, 2019

Në datë 23.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit për Bashkitë Rrogozhinë, Kavajë dhe Vorë, u organizua një takim në Kavajë, me përfaqësues nga Komisariati i Policisë Kavajë, inspektorë të rendit dhe Zyrës Arsimore Kavajë

Në datë 23.05.2019, nën drejtimin e Nënprefektit për Bashkitë Rrogozhinë, Kavajë dhe Vorë, u organizua një takim në Kavajë, me përfaqësues nga Komisariati i Policisë Kavajë, […]