October 3, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë në prezencë të sekretarit të përgjithshëm dhe përgjegjëses të sektorit juridik priti në takim nënkryetarin e Bashkisë Kavajë si dhe sekretarin e këshillit bashkiak

Sot, më datë 03.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari në prezencë të sekretarit të përgjithshëm Z. Emil Konomi dhe përgjegjëses të sektorit juridik Znj. […]
October 3, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë në prezencë të sekretarit të përgjithshëm dhe përgjegjëses të sektorit juridik priti në takim sekretarin e këshillit bashkiak Vorë si dhe përgjegjësen e sektorit të financës në bashkinë Vorë

Prefekti i Qarkut Tiranë në prezencë të sekretarit të përgjithshëm dhe përgjegjëses të sektorit juridik priti në takim sekretarin e këshillit bashkiak Vorë si dhe përgjegjësen […]
October 8, 2019

Në ambjentet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua mbledhja në lidhje me çeshtjet sensitive në fushën e mjedisit siç është përdorimi i plastikave të ndryshme.

Sot, më datë 08.10.2019, në ambjentet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua mbledhja në lidhje me çeshtjet sensitive në fushën e mjedisit siç […]
October 8, 2019

Përfaqësues të sektorit të emergjencave civile në institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në trainimin me temë “Shpërndarja e përvojës nga ekipi i BE-së për vlerësimin e dëmeve nga termeti i datës 21.09.2019”.

Sot, më datë 08.10.2019, përfaqësues të sektorit të emergjencave civile në institucionin e Prefektit të Qarkut Tiranë morën pjesë në trainimin me temë “Shpërndarja e përvojës […]