February 21, 2022

Takim me përfaqësuesit e shoqatës së komunitetit malazez që jetojnë në Shqipëri

    Prefekti i Tiranës, z. Afrim Qëndro prit sot në një takim përfaqësuesit e shoqatës së komunitetit malazez që jetojnë në Shqipëri. Gjatë takimit u […]
February 25, 2022

Takim me strukturat vendore në Bashkinë Kamëz në vijim të fushatës sensibilizuese për parandalimin e kultivimit të kanabisit

      Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi një takimi me strukturat vendore në Bashkinë Kamëz në vijim të fushatës sensibilizuese për parandalimin […]
March 3, 2022

Analiza vjetore për vitin 2021

      Në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë u mbajt analiza vjetore e punës për vitin 2021.Të pranishëm ishin Prefekti i Qarkut […]
March 9, 2022

Takim me përfaqësues të institucioneve vendore nga AKU, Ekstensioni Bujqësor dhe Agjencia e Shërbimit Veterinar.

    Prefekti Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro zhvilloi sot një takim me përfaqësues të institucioneve vendore nga AKU, Ekstensioni Bujqësor e deri Agjencia e Shërbimit […]