September 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tirane priti në takim drejtoreshën e zyrës së Basenit Ujor Ishëm-Erzen-Mat

Sot, më datë 11.09.2019 Prefekti i Qarkut Tirane Znj. Suzana Jahollari priti në takim drejtoreshën e zyrës së Basenit Ujor Ishëm-Erzen-Mat Znj. Anastasi Meçe. Në këtë […]
September 12, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti ne takimin e radhës qytetarë të Qarkut

Sot, më datë 12.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti ne takimin e radhës  qytetarë të Qarkut, të cilët shprehen shqetësimet e tyre lidhur […]
September 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë organizoi takimin e përvitshëm në lidhje me mbarëvajtjen e procesit arsimor me institucionet qëndrore në nivel vendor dhe organet e qeverisjes vendore përgjegjëse.

          Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2019-2020, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, organizoi takimin e përvitshëm […]
October 2, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhje me stafin e Institucionit të Prefektit, për të bërë një analizë të situatës post-termet për dëmet e shkaktuara nga termeti i datës 21.09.2019

Sot, më datë 02.10.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhje me stafin e Institucionit të Prefektit, për të bërë një analizë të situatës […]