July 9, 2018

Sot Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen mujore me administratën e Prefektit ku u pasqyrua analizua 6 mujore nga sektori i financës dhe shërbimeve mbështetëse

Sot më datë 09.07.2018 Institucioni Prefektit të Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen mujore me administratën e Prefektit. Në mbledhjen e sotme u pasqyrua analizua 6 mujore nga […]
July 10, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën Arsimore Tiranë znj. Ariola Byzyka ku u diskutua për problematikat e arsimit ne qytetin e Tiranës.

Më datë 10.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtoreshën Arsimore Tiranë znj. Ariola Byzyka. U diskutua për problematikat e arsimit ne […]
July 11, 2018

Pranë ambienteve të Prefektit të Qarkut Tirane u zhvillua takimi në lidhje me problematikën e mos pagesës së disa mesuesëve në Bashkinë Kamëz

Sot në datën 11.07.2018 pranë ambienteve të Prefektit të Qarkut Tiranë u zhvillua takimi në lidhje me problematikën e mos pagesës së disa mesuesëve (edukator)në Bashkinë […]
July 11, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me sekretariatin teknik të ujit dhe ABU për probleme të mbledhjes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen

Më datë 11.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë zhvilloi takimin me sekretariatin teknik të ujit dhe ABU për probleme të mbledhjes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – […]