July 3, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me z. Mitat Shima, drejtori i institucionit të ekzekutimit të vendimeve penale Tiranë

Sot më datë 03.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me z. Mitat Shima, drejtori i institucionit të ekzekutimit të vendimeve penale Tiranë. U […]
July 5, 2018

Përfaqësues të administratës së Prefektit Tiranë morën pjesë në takimin e organizuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë mbi draftin përfundimtar të Master Planit të Mbetjeve të Ngurta

Ditën e enjte, datë 5 korrik 2018, përfaqësues të administratës së Prefektit Tiranë morën pjesë në takimin e organizuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë e […]
July 6, 2018

Sot në institucionin e Prefektit Të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja në lidhje me sigurinë e Digave

Më datë 06.07.2018 në institucionin e Prefektit Të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja në lidhje me sigurinë e Digave. Qëllimi kryesor I kësaj mbledhje ishte informimi […]
July 6, 2018

Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në demostrimin e Forcave Ajrore, për fikjen e zjarrit nga ajri me helikopter

Sot më datë 06.07.2018 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari mori pjesë në demostrimin e Forcave Ajrore, për fikjen e zjarrit nga ajri me helikopter dhe […]