August 5, 2021

Z. Mersin Murataj, në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor zhvilloi mbledhjen e radhes së Këshillit të Basenit Ujor Ishëm – Erzen – Mat.

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper […]
October 9, 2021

Z. Mersin Murataj, në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor zhvilloi mbledhjen e radhës së KBU

  Sot më 15 Shtator, Prefekti i Qarkut Tiranë, Z. Mersin Murataj, në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Basenit Ujor zhvilloi mbledhjen e radhës së […]
December 4, 2021

Në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave u zhvillua sot ceremonia e prezantimit zyrtar të Prefektit të ri të Qarkut të Tiranës z. Afrim Qendro.

    Në zbatim të vendimit të Këshillit të Ministrave u zhvillua sot ceremonia e prezantimit zyrtar të Prefektit të ri të Qarkut të Tiranës z. […]
December 4, 2021

26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë

    26 Nëntor, përkujtimi i datës së ngritjes së Flamurit të Pavarësisë në Tiranë Në kuadër të kësaj dite, u zhvilluan homazhe dhe u vendosën […]