April 2, 2019

Sot, më datë 02.04.2019, u riorganizua puna dhe filloi funksionimi i Komisionit Vendor të Vlerësimit të Titujve të Pronësisë, si funksion i deleguar

Sot më datë 02.04.2019, pranë Prefektit të Qarkut Tiranë, në bazë të Ligjit nr. 10/2019 datë 26.2.2019, u riorganizua puna dhe filloi funksionimi i Komisionit Vendor […]
April 2, 2019

Sot më datë 02.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me temë forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional me Postën Shqiptare

Sot, më datë 02.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj.Suzana Jahollari zhvilloi një takim me Administratorin e Posta Shqiptare Sh.a Z.Laert Duraj dhe Drejtorin e Shërbimeve Postare, […]
April 3, 2019

Sot më datë 03.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Shtëpisë Botuese të Teksteve Mësimore (BOTEM), z. Isuf Neli

Sot më datë 03.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Shtëpisë Botuese të Teksteve Mësimore (BOTEM), Z. Isuf Neli. […]
April 4, 2019

Sot, më datë 04.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim avokaten e shtetit znj. Juljana Çoma

Sot, më datë 04.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, priti në takim avokaten e shtetit znj. Juljana Çoma. Në takim u diskutua mbi rëndësinë […]