November 18, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Prefektin e Qarkut Durrës, drejtorin e ujitjes dhe kullimit Durrës Z.Elton Varaku, perfaqësuesi i Hec Murdhar Z.Skender Zela si dhe nënkryetarin e Bashkisë Shijak Z.Nazmi Kondo.

Sot, më datë 18.11.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari priti në takim Prefektin e Qarkut Durrës z.Roland Nasto, drejtorin e ujitjes dhe kullimit Durrës Z.Elton […]
December 3, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjese ne mbledhjen që u zhvillua nga Zv/ministria e Bujqesisë.

Sot, më datë 03.12.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Suzana Jahollari mori pjese ne mbledhjen që u zhvillua nga Zv/ministria e Bujqesisë Znj. Ermira Gjeci e cila […]
December 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mbajti një takim pranë shoqërisë Kastrati sh.a. ku u prit nga z. Shefit Kastrati dhe z. Gani Kastrati.

Sot, në datë 11.12.2019 Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Jahollari, mbajti një takim pranë shoqërisë Kastrati sh.a. ku u prit nga z. Shefit Kastrati dhe z. […]
December 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një vizitë në Bashkinë Vorë ku pa nga afër punën e specialistëve të Institutit të Ndërtimit lidhur me vlerësimin e dëmtimeve në objektet shumëkatëshe.

Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Jahollari, zhvilloi një vizitë në Bashkinë Vorë ku pa nga afër punën e specialistëve të Institutit të Ndërtimit […]