December 19, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e radhës me Sektorin e Monitorimit të Kompetencave Vendore dhe Funksioneve të Deleguara.

    Në vijim të raportimeve në lidhje me analizimin e punës së bërë nga sektorët e institucionit gjatë vitit 2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. […]
December 23, 2019

Prefekti I Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës me Sektorin Juridik.

Në vijim të raportimeve në lidhje me analizën e punës së bërë nga sektorët e institucionit gjatë vitit 2019, Prefekti I Qarkut Tiranë Zj Suzana Jahollari, […]
December 26, 2019

Prefekti i Qarkut Jahollari zhvilloi takimin me Sektorin e Emegjencave Civile për të bërë raportimin e detyrave të realizuara për vitin 2019.

Prefekti i Qarkut Znj.Suzana Jahollari zhvilloi takimin me Sektorin e Emegjencave Civile  për të bërë raportimin e detyrave të realizuara për vitin 2019. Secili nga punonjësit […]
January 7, 2020

Prefekti i Qarkut Tiranë , zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Ekstencionit Bujqësor , Drejtorin Rajonal te Agjencisë së Shërbimit Veterinar dhe të Mbrojtjes së Bimëve , si dhe Drejtorin e AKU – Drejtoria Rajonale.

Sot, më datë 07.01.2020, Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Suzana Jahollari, zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Ekstencionit Bujqësor z.Veis Selami, Drejtorin Rajonal […]