January 17, 2018

Takim në Institucionin e Prefektit të Qarkut Durrës me të gjithë Prefektet

U diskutua për probleme të strukturës dhe të zbatimit të ligjit nga ana e  të gjithë strukturave në Qark. Morën pjesë Këshilltari i Kryeministrit z. Sandër […]
January 17, 2018

Takim në Këshillin e Qarkut Tiranë me z.Aldrin Dalipi

Në takim u diskutuan bashkëpunimi dhe problematikat për Drejtorinë e KVVTP në Institucionin e Prefektit dhe Drejtorisë së DAMT në Këshillin e Qarkut Tiranë.
January 25, 2018

“PASTROJMË SHQIPËRINË QË DUAM”

Në kuadër të nismës “Pastrojmë Shqipërinë që duam” të iniciuar nga Ministria e Mjedisit, Prefekti i Qarkut Tiranë sot më datë.22.01.2018, organizoi një takim ku u […]
January 30, 2018

Në datën 25.01.2018 u zhvillua mledhja me drejtues të STKKU

Në datën 25.01.2018 u zhvillua mledhja me drejtues të STKKU në ambientet e kësaj të fundit me grupin e punës të përbërë nga Prefekti i Qarkut […]