July 23, 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë mori pjesë në takimin që u organizua në ambjentet e Hotel “Xheko Imperial” në kuadër të programit “Për sistemin e Komandimit të incidentit/Qendrat Operacionale të Emergjencave”

Sot, më datë 23.07.2019, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, me perfaqësues Klajdi Nikolla, shef i Emergjencave Civile, Agim Alimadhi dhe Fatos Veliu specialistë të sektorit […]
July 19, 2019

Pas inspektimeve dhe punimeve të bëra nga data 15 deri më datë 19 korrik 2019 tek Mali i Robit dhe në Golem u sigurua krijimi i 3 hapësirave publike në dispozicion të pushuesve të cilët preferojnë plazhet publike

Pas inspektimeve dhe punimeve të bëra nga data 15 deri më datë 19 korrik 2019, nga grupi i monitorimit ndërinstitucional, të kryesuar nga Prefekti i Qarkut […]
July 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë kryesoi një aksion për sigurimin e 3 hapësirave publike, përgjatë vijës bregdetare tek Mali i Robit

Sot, më datë 17.07.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, kryesoi një aksion për sigurimin e 3 hapësirave publike, përgjatë vijës bregdetare tek Mali i […]
July 16, 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë ishte pjesë e takmit që u organizua në Ministrinë e Mbrojtjes nën drejtimin e Drejtorit të Përgjithshëm të Emergjencave Civile, z. Haki Çako

Sot, më datë 16.07.2019, Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë, me përfaqësues Klajdi Nikolla, shef i Emergjencave Civile, Agim Alimadhi dhe Fatos Veliu, specialistë të sektorit […]