June 5, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj

Sot më datë 05.06.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, priti në takim Përgjegjësin e Sekretariatit Teknik të Komisionit Qeveritar të Tokës, z. Ramadan Kananaj. […]
June 4, 2019

Nënprefekti i Qarkut Tiranë bëri një vizitë në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë me rastin e festës së Fiter Bajramit

Më datë 04.06.2019, Nënprefekti i Qarkut Tiranë për Kavajën, Rrogozhinën dhe Vorën, në emër të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, bëri një vizitë në Komunitetin […]
May 31, 2019

Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë ka organizuar një trajnim me anëtarët e Tryezës Teknike të Komitetit Rajonal të Luftës kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore

Në datën 31.05.2019 Institucioni i Prefektit të Qarkut Tiranë në bashkëpunim me organizatën “Të Ndryshëm & Të Barabartë” ka organizuar një trajnim me anëtarët e Tryezës […]
May 31, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Kryeministri i Shqipërisë me rastin e Muajit të Bekuar të Ramazanit

Më datë 31.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Iftarin e organizuar nga Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama me rastin e […]