May 4, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata për Dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare dhe Dëshmorëve të tjerë të Atdheut

Sot më datë 04.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Organizata për Dëshmorët e Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare […]
May 2, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor

Sot, më datë 02.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin e rradhës të Këshillit të Basenit Ujor me pjesmarrjen e përfaqësuesve nga Ministria […]
May 2, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi mbledhjen e analizës tre mujore të Institucionit të Prefektit

Sot më datë 02.05.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari zhvilloi mbledhjen e analizës tre mujore të Institucionit te Prefektit. Ne këtë mbledhje u prezantua […]
April 30, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë mori pjesë në Konferencën e Parë Kombëtare me tematikë: “Aktorë të Vijës së Parë Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”

Sot më datë 30.04.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë, Znj. Suzana Jahollari, mori pjesë në Konferencën e Parë Kombëtare me tematikë: “Aktorë të Vijës së Parë Kundër […]