January 11, 2019

Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se në disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po punohet për hapjen dhe kriposjen e rrugëve

Nga inspektimi i gjendjes së rrugëve si pasojë e kushteve atmosferike, informojmë se disa zona të Qarkut Tiranë që janë përfshirë nga rreshjet e dëborës po […]
January 9, 2019

U kryen inspektime të punëve në autostradën Tiranë-Durrës dhe me informime nga ARRSH-ja u konstatuan rezultatet e situatës

Nga inspektimi i punimeve në autostradën Tiranë-Durrës dhe informimi nga ARRSH, situata rezulton si më poshtë: -Në segmentin e pjesës para Kastratit tek kthesa e Kasharit, […]
January 8, 2019

Sot më datë 08.01.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Avokatin e Shtetit, z. Artur Metani

Sot më datë 08.01.2019 Prefekti Qarkut Tiranë, znj. Suzana Jahollari, zhvilloi takimin me Avokatin e Shtetit, z. Artur Metani, në lidhje me problemin e ndjekjes së […]
December 25, 2018

Prefektja, Znj. Jahollari, mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes

Më datë 25 dhjetor 2018, Prefektja, Znj. Jahollari mori pjesë në festimet e organizuara me rastin e Krishtlindjes nga Kryepeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë […]