December 17, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi Analizën vjetore me sektorin e zhvillimit urban të institucionit të Prefektit.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari zhvilloi Analizën vjetore me sektorin e zhvillimit urban të institucionit të Prefektit. Secili nga specialistët prezantoi realizimet e detyrave për […]
December 14, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë vijoi me inspektimet në Njësinë Administrative nr.8 në Bashkinë Tiranë ku pa nga afër situatën dhe gjëndjen e banesave ne këtë zonë që pas tërmetit të datës 26.11.2019.

Sot, më datë 14.12.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari vijoi me inspektimet në Njësinë Administrative nr.8 në Bashkinë Tiranë ku pa nga afër situatën dhe […]
December 13, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë po vijon me inspektimet në terren tek shtëpitë dhe pallatet të cilat janë dëmtuar nga tërrmeti i datës 26.11.2019, ne fshatin Yrshek, Njësia Administrative Kashar.

Prefekti i Qarkut Tiranë Znj.Suzana Jahollari po vijon me inspektimet në terren tek shtëpitë dhe pallatet të cilat janë dëmtuar nga tërrmeti i datës 26.11.2019, ne […]
December 11, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë zhvilloi një vizitë në Bashkinë Vorë ku pa nga afër punën e specialistëve të Institutit të Ndërtimit lidhur me vlerësimin e dëmtimeve në objektet shumëkatëshe.

Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Tiranë znj. Jahollari, zhvilloi një vizitë në Bashkinë Vorë ku pa nga afër punën e specialistëve të Institutit të Ndërtimit […]