September 25, 2019

Prefektit i Qarkut Tirane mori pjesë në shpërndarjen e ndihmave ushqimore si dhe veshmbathjeve të ndryshme

  Në vazhdimësi të aksionit në terren të organizuar nga Prefektit i Qarkut Tirane Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në shpërndarjen e ndihmave ushqimore si dhe […]
September 25, 2019

Prefekti I Qarkut Tiranë sëbashku me stafin e Institucionit të Prefekturës në bashkëpunim me Bashkinë Vorë vazhduan inspektimet pranë disa familjeve të dëmtuara nga termeti

Prefekti I Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari sëbashku me stafin e Institucionit të Prefekturës në bashkëpunim me Bashkinë Vorë vazhduan inspektimet gjatë ditës së sotme pranë […]
September 24, 2019

Prefekti Qarkut Tiranë Znj sëbashku me grupin e punës te ngritur nga stafi i Prefekturës inspektuan situatën e rëndë të rrëshqitjes së rrugës dhe të dheut në afërsi të godinës së Bashkisë Vorë

Ditën e sotme më datë 24.09.2019, Prefekti Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari sëbashku me grupin e punës te ngritur nga stafi i Prefekturës, policinë e Komisariatit […]
September 24, 2019

Prefekti i Qarkut Tiranë së bashku me grupin e punës te ngritur nga Institucioni i Prefektit morën pjesë në shpërndarjen e ndihmave

Sot, më datë 24.09.2019, Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari së bashku me grupin e punës te ngritur nga Institucioni i Prefektit, si dhe Z. […]