December 24, 2018

U zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës së muajit nëntor të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë

Më datë 24.12.2018 u zhvillua mbledhja e rradhës me administratën ku u prezantua analiza e punës së muajit nëntor të Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë. […]
December 19, 2018

Në shenjë nderimi dhe kujtimi për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të qytetit të Tiranës e cila do të mbaj emrin e tij

Sot më 19.12.2018, në shenjë nderimi dhe kujtimi, për punën dhe kontributin e dhënë nga dëshmori z.Kujtim Hysi, u organizua përurimi i një ndër rrugëve të […]
December 14, 2018

Më datë 14.12.2018 Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari mori pjesë në Konferencën Kombëtare të Luftës kundër Trafikimit të Personave

Më datë 14.12.2018  Prefekti i Qarkut Tiranë Znj. Suzana Jahollari  mori  pjesë në Konferencën Kombëtare të Luftës kundër Trafikimit të Personave.  Pjesëmarrës në këtë  konferencë ishin […]
December 14, 2018

Në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua mbledhja me Administratorët e Njësive Administrative Prezë, Bërxullë, Paskuqan dhe Administratorët e Bashkive e Zyrave të Gjendjeve Civile Kamëz dhe Vorë

Sot, më datë 14 dhjetor 2018 ora 12:00 , në ambientet e Institucionit të Prefektit të Qarkut Tiranë, u zhvillua  mbledhja me Administratorët e Njësive Administrative […]